Isabella Löwengrip om utbrändhet i SVT

”Isabellas hemligheter” heter Löwengrips nya bok där hon ger råd till unga kvinnor på väg ut i vuxenlivet. Hon berättade igår i SVTs morgonsoffa bland annat om sin utbrändhet och programledaren säger: ”Om jag hade varit din farsa så hade jag bundit fast dig någonstans och satt dig i en stuga på fjället. Varför är det så viktigt att vara framgångsrik och lyckas med allt man förutsätter sig?” Isabella svarar ”Jag mår inte dåligt av det, det är en del av min personlighet.” men tillägger senare att ”Det har jag varit så arg på, att jag skulle vara så duktig hela tiden!”.

Återigen, sluta trycka ner duktiga flickor, håll inte tillbaka dem för det är inte dåligt att vara duktig. Hitta istället sätt att stödja personer som Isabella som har enorma och värdefulla drivkrafter. Personer som hon kommer att förändra världen.

Det här inlägget postades i blogg, debatt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *