Brinntid gästar Maktsalongen

Den 5:e december 2012 kommer Pernilla Alexandersson att föreläsa för Maktsalongen om Brinntid och ett hållbart engagemang.

Maktsalongen är ett mentorskapsprogram och nätverk för unga kvinnor med ledarroll inom ideell sektor. Under ett år får deltagarna möjlighet att utvecklas i sin ledarroll tillsammans med en erfaren mentor och ett nätverk med andra tjejer i samma ledarsituation. Programmet pågår under ett år, programmet för 2012 är fulltecknat och just nu igång.

Det är viktigt att man som ung, engagerad och kvinna inte blir lurad att tro att man ”ska välja sina strider” eller ”sluta vara duktig”. Självklart ska man prioritera, målsätta och bekräfta rimliga normer, men det sammanfattar vi författare bakom Brinntid som ”bli duktigare på att hantera stress och sin egen förmåga och talang”. Eller Duktig Flicka 2.0.

Så därför är det mest stor glädje Pernilla kommer att föreläsa för Maktsalongens adepter 2012. De kommer att få en utmanande kväll där de får utforska sin egen kropp som ett verktyg och sin mentala förmågas gränser.

Det här inlägget postades i inlägg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *